SOITA JA TILAA!   PUH. 06 3155771  RING OCH BESTÄLL!
SOITA JA TILAA!  PUH. 06 3155771  RING OCH BESTÄLL!

Vaasan Invataksi puh. 063155771

Kuljetus- ja saattajapalveluja . LISÄTIEDOT

Tarjouspyyntö

Kertokaa meille perustiedot netin kautta niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian! Tarjouspyyntö

Tilausajot bussilla

Ajamme tilausajoja Vaasasta 8- , 22-, 30-, ja 47-paikkaisilla linja-autoillamme. LISÄTIEDOT & VARAUKSET

Niemibus - Henkilökuljetuksen palveluja ammattitaidolla puh. 063155771

Toimitamme yksilö-, ryhmä- sekä invakuljetuksia Vaasassa ja sen ympäristökuntien alueella. Yritysasiakkaille ja muille meillä on tarjota laadukkaita Mercedes Benz tilatakseja ja pienoisbusseja. Kuljettajat ovat siististi pukeutuneita ja kaikki ovat suorittaneet ammattipätevyyskoulutuksen.

Invataksi kalustona käytämme etuvetoisia Ford Transit tila-autoja, jotka tukevuutensa ansiosta ovat erityisen mukavia pyörätuolimatkustajille. Matkustusmukavuudessa pystymme siis tarjoamaan mielyttävän kyydin myös pyörätuolissa istuville.

Kuljetuspalveluiden tilaajina pääasiallisin käyttäjäkunta ovat vaasalaiset ja vieraspaikkakuntalaiset liikuntarajoitteiset, jotka asuvat Vaasassa. Käyttäjien ikäjakauma on lastentarhaikäisistä vanhuksiin.

Panostamme hyvään, monipuoliseen ja turvalliseen asiakaspalveluun. Olemme myös apuna taksin ulkopuolella - sisältä noudot ja kotiin saattaminen on olennainen osa toimintaamme.

22- ja 47-paikkaisella linja-autolla ajamme yritysten ja muiden ryhmien tilausajoja. Tilausajot

Hyvä työpaikka hyvälle miehelle

Haemme palveluhenkisiä kuljettajia palvelukseemme. Sinulla täytyisi olla joko taksin ammattiajolupa tai bussikortti. Asemapaikka kokeen voimme järjestää, mikäli taksikorttisi oikeuttaa ajamaan jollain muulla paikkakunnalla. Hae meille töihin

TAKAISIN YLÖS